Зеленський, Шмигаль і Стефанчук підписали Спільну заяву щодо стратегічної мети України – повноцінного членства в ЄС (ВІДЕО)


11:5501.07.2022

Сьогодні, 1 липня, Президент України Володимир Зеленський, Прем’єр-міністр Денис Шмигаль і голова Вреховної Ради України Руслан Стефанчук підписали Спільну заяву щодо стратегічної мети України.

Про це повідомив очільник держави, передає Інше ТВ.

«Сьогодні ми разом з Головою Верховної Ради України та Прем’єр-міністром підписуємо Спільну заяву, яка є сигналом єдності всіх гілок влади та свідченням нашої рішучості в досягненні стратегічної мети України, а саме – повноцінного членства у Європейському Союзі. І підписання цієї заяви має означати те саме, що й підписання заявки на вступ на п’ятий день війни.

Ми йшли до кандидатства 115 днів. І наш шлях до членства не має займати роки чи десятиліття. Ми маємо долати цей шлях швидко. Зробити нашу частину роботи ідеально. Щоб дати змогу нашим друзям у Європейському Союзі так само швидко й консолідовано ухвалити для нас іще одне історичне рішення», – написав на своїй сторінці в Фейсбук Володимир Зеленський.

Як повідомляло Інше ТВ, Боротьба з корупцією, призначення керівників САП і НАБУ – про що говорила Урсула фон дер Ляєн в Верховній Раді України (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube