Затримали керівника фракції ОПЗЖ Маріупольської міськради, який ще був першим чоловіком Поклонської, – він ховався в Одесі (ФОТО)


12:1014.04.2022

Працівники ДБР викрили керівника фракції партії ОПЗЖ Маріупольської міськради Володимира Клименко, який здійснював антиукраїнську інформаційну кампанію на підтримку країни-агресора.

Про це повідомили в пресслужбі ДБР, передає Інше ТВ.

За оперативною інформацією, В.Клименко є колишнім чоловіком ексгенеральної прокурорки Криму Наталії Поклонської, яка була однією з головних фігур під час анексії Криму Росією.

Цей «політик» пройшов «тернистий» шлях від людини Януковича, Медведчука, Королевської до керівника Маріупольської фракції «Опозиційної платформи За життя». Він став рупором кремля на сході – виступав за відновлення економічних зав’язків з Росією. Сьогодні щодо нього у суді розглядається справа щодо посягання на територіальну цілісність України.

Також зафіксовано, що напередодні військового вторгнення рф колаборант на своїй офіційній сторінці в Facebook написав заклик до повалення чинної української влади.

Працівники ДБР знайшли зловмисника на орендованій квартирі в Одесі, куди він втік з Маріуполя. Його перевірили через поліграф та встановили ймовірну причетність його до колабораційної діяльності.

Наразі депутата передано Службі безпеки України.

Затримали керівника фракції ОПЗЖ Маріупольської міськради, який ще був першим чоловіком Поклонської, - він ховався в Одесі (ФОТО) 1
Затримали керівника фракції ОПЗЖ Маріупольської міськради, який ще був першим чоловіком Поклонської, - він ховався в Одесі (ФОТО) 3

Як повідомляло Інше ТВ, Маріупольська міськрада звинуватила депутатів від ОПЗЖ у зраді — були інформаторами та коригувальниками.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube