За добу на Миколаївщині ворогом обстріляно 10 населених пунктів, а сьогодні зранку окупанти гатили по лікарні та житловим будинкам Березнегуватого


08:4213.07.2022

За минулу добу найбільше від ворожих обстрілів потерпав Баштанський район Миколаївської області.

Про це йдеться у інформації Миколаївської ОВА щодо ворожих обстрілів у Миколаївській області за минулу добу станом на 08:00 ранку 13 липня, передає Інше ТВ.

Баштанський район:

Вчора, 12 липня, об 11:35 було завдано два ракетних удари по Баштанці Баштанської громади. Внаслідок чого загинула жінка. Також зруйновано котельню біля будівельного магазину, де виникла пожежа, гаражі та пошкоджено вікна в багатоповерхівці.

Вночі 13 липня були обстріли околиць села Новоолександрівка Інгульської громади. Пошкоджень та постраждалих немає.

Орієнтовно о 04:30 13 липня було обстріляно с. Широке Широківської громади. Обстріли були переважно поза межами населеного пункту. Постраждалих немає.

Ворог продовжує обстріли населених пунктів Березнегуватської громади по лінії розмежування. Також під обстрілами опинилися території поблизу смт Березнегувате, с. Кавказ, с. Семенівка та с. Висунськ. Так, після ворожих обстрілів, вчора, 12 липня, в смт Березнегувате виникло загоряння поля з пшеницею.

Також вранці 13 липня, орієнтовно о 05:03, обстрілів зазнало смт Березнегувате. Влучання були по лікарні, житловим будинкам та поза межами населеного пункту. Інформація щодо постраждалих відсутня. Інформація щодо пошкоджень житлових будинків уточнюється.

Миколаївський район:

Вчора, 12 липня, о 12:15 внаслідок обстрілів с. Лимани Галицинівської громади відбулося займання на місцевому цвинтарі.

Також 12 липня о 16:00 зафіксовані обстріли Шевченківської громади. Внаслідок яких в с. Зоря пошкоджено житлові будинки, в с. Шевченкове загорілися поля з зерновими.

У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.

Як повідомляло Інше ТВ, На Південнобузькому напрямку ворог, щоб завадити перегрупуванню наших військ, вів артвогонь по 11 населеним пунктам, в тому числі – і по Миколаєву, — Генштаб



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube