Обстріли Миколаївщини: найбільше страждають Миколаїв і Миколаївський район


09:2325.06.2022

Про це йдеться у інформації від Миколаївської ОВА щодо ворожих обстрілів у Миколаївській області за минулу добу станом на 08:00 ранку 25 червня.

місто Миколаїв:

Вчора вранці, 24 червня, російські окупанти обстріляли околиці Миколаєва. Ракетні удари завдано по територіях приватних підприємств, серед яких стоянка сільськогосподарської техніки та непрацююча база паливно-мастильних матеріалів агропідприємства. Інформації про постраждалих внаслідок обстрілу немає.

Після ворожих обстрілів вчора, 24 червня, у мікрорайоні Кульбакине виникло загоряння сухої трави та господарчих будівель. Потерпілих немає.

Вранці 25 червня місто знову зазнало обстрілів. Інформація уточнюється.

Баштанський район:

Вдень 24 червня було обстріляно Широківську громаду. Ворожі боєприпаси влучили по дорогах населених пунктів, значних пошкоджень немає. Потерпілих немає.

Тривають обстріли у Березнегуватській громаді. Також продовжуються обстріли сіл по лінії розмежування. Інформація щодо потерпілих і пошкоджень уточнюється.

Миколаївський район:

Після ворожих обстрілів вранці 24 червня на ст. Горохівка Воскресенської громади виникла пожежа сухої трави та господарчих будівель.

Вчора, 24 червня, протягом дня були обстріли в Первомайській громаді. В селі Новомиколаївка внаслідок обстрілів згорів житловий будинок, інші будинки зазнали часткових пошкоджень. Також пошкоджено стелу загиблим односельчанам та виникло займання сухостою. Попередньо без потерпілих.

Вранці 25 червня о 06:30 с. Первомайське Первомайської громади зазнало обстрілів. В результаті значні руйнації будівель та електричного трансформатора. Детальна інформація про наслідки уточнюється.

Близько 06:50 25 червня зафіксовані прильоти в с. Костянтинівка Костянтинівської громади. Одна людина поранена.

Також після 07:00 25 червня обстрілів зазнало село Лимани Галицинівської громади. Наслідки уточнюються.

У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.

Як повідомляло Інше ТВ, Дві з трьох пожеж на Миколаївщині були викликані обстрілами россійських військ



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube