Дві з трьох пожеж на Миколаївщині були викликані обстрілами россійських військ


09:1125.06.2022

24 червня на території Миколаївської області зареєстровано 3 пожежі, дві з яких в результаті потрапляння россійських боєприпасів та уламків від них.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС

Так, вранці після ворожих обстрілів загорілася суха трава на відкритій території на станції Горохівка Воскресенської сільської ради Миколаївського району. Її ліквідували вогнеборці 16 державної пожежно-рятувальної частини 2 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Миколаївській області на площі 1000 кв. м.

Вдень окупанти завдали удар по с. Миколаївське Миколаївського району, після чого загорілися дві господарчі споруди, суха трава, чагарники та сміття на присадибних ділянках. Пожежу на загальній площі 1,5 га ліквідували вогнеборці 5 ДПРЧ 2 ДПРЗ.

Ще один випадок не пов’язаний із веденням бойових дій. Так, в с. Петрівка Веснянської територіальної громади Миколаївського району через необережне поводження з вогнем невстановленою особою зайнялася суха трава та сміття на городі приватного домоволодіння. Пожежу загасили на площі 700 кв. м вогнеборці 19 ДПРЧ 2 ДПРЗ.

Група піротехнічних робіт ДСНС відпрацювала 14 повідомлень про виявлення вибухонебезпечних предметів – вилучили 20 боєприпасів.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube