Компанія Cargill передала Миколаєву дві одиниці спецтехніки (ВІДЕО)


12:5021.06.2022

Компанії Cargill відгукнулась на прохання міської влади і передала міському управлінню з питань НС вантажний автомобіль з краном-маніпулятором та автокран вантажопідйомністю 60 тонн.

Про це повідомив Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич, передає Інше ТВ.

За словами комерційного директора компанії Cargill Вадима Мірошниченка, у компанії сподіваються, що ця спецтехніка дозволить рятувати людей, допомагати громаді.

«Нажаль, Миколаїв – у такому скрутному становищі, коли він знаходиться на межі зіткнення. І будемо сподіватись, що ця техніка буде на користь всьому населенню», – сказав Вадим Мірошниченко.

Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич нагадав, що з першого дня вторгнення техніка комунальних підприємств міста і міського управління з питань НС була зайнята на розборі завалів і рятуванні людей. Окрім цього, велика кількість техніки була зруйнована обстрілами і виведена з ладу.

«Загалом біля 40% техніки міста Миколаєва сьогодні не може працювати і рятувати життя миколаївців. Від всієї громади хочу подякувати компанії Cargill за те, що вони допомогли місту у такі скрутні часи і допоможуть нам рятувати життя миколаївців і відновлювати нашу інфраструктуру після руйнувань», – сказав Олександр Сєнкевич.

Як повідомляло Інше ТВ, внаслідок ракетних ударів по Миколаєву 17 червня було пошкоджено майже 5 десятків будинків (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube