Внаслідок обстрілів та через необережне поводження з вогнем: за добу на Миколаївщині спалахнуло 5 пожеж (ФОТО)


10:3615.06.2022

Протягом доби вогнеборці загасили 5 пожеж, одна з них виникла внаслідок потрапляння боєприпасів та їх уламків.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Так, зранку 14 червня на території Галицинівського лісового урочища горів хвойний настил та лісові насадження. Відділенням Галицинівського загону місцевої пожежної охорони та працівником Миколаївського лісгоспу пожежу ліквідовано на площі 2 га.

Через необережне поводження з вогнем двічі горіла суха трава на відкритій території у с. Сливине Веснянської територіальної громади Миколаївського району на площі 1 га та у с. Акмечетські Ставки Прибузької територіальної громади Вознесенського району на площі 2,5 га.

Через необережне поводження з вогнем на Проспекті Центральному м. Миколаєва загорілось на сходовій клітині на 2 поверсі двоповерхового житлового будинку. На площі 1 кв. м пожежу ліквідували мешканці до прибуття співробітників ДСНС.

На вул. Врожайній с. Зарічне Радсадівської територіальної громади Миколаївського району через необережне поводження з вогнем виникла пожежа не експлуатованого житлового будинку. На площі 40 кв. м пожежу ліквідовано вогнеборцями 19 ДПРЧ 2 ДПРЗ.

Групою піротехнічних робіт та підводного розмінування аварійно-рятувального загону спеціального призначення протягом 14 червня відпрацьовано 15 повідомлень про виявлення громадянами вибухонебезпечних предметів, вилучено 10 боєприпасів.

Як повідомляло Інше ТВ, на Миколаївщині за позаминулу добу з 8 пожеж одна була через російські обстріли (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube