На Миколаївщині за добу з 8 пожеж одна – через російські обстріли (ФОТО)


11:3214.06.2022

Протягом 13 червня на території Миколаївської області зареєстровано 8 пожеж, одна з яких пов’язана із бойовими діями.

Так, через потрапляння боєприпасів та їх уламків в с. Лимани Галицинівської територіальної громади загорівся приватний житловий будинок. Вогнеборці Галицинівського загону місцевої пожежної охорони ліквідували горіння на площі 80 кв. м. Загиблих та постраждалих немає.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Також 7 пожеж виникли з інших причин.

У с. Курячі Лози Кривоозерської територіальної громади Первомайського району горів приватний житловий будинок. Черговий караул 18 державної пожежно-рятувальної частини 5 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Миколаївській області ліквідував пожежу на площі 15 кв. м.

Згодом вогнеборці цього ж підрозділу загасили пожежу обшивки кабіни автомобіля МАЗ 504, припаркованого на стоянці в смт Криве Озеро Первомайського району на площі 3 кв. м. Причина обох пожеж встановлюється.

У м. Южноукраїнськ Вознесенського району на першому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку сталося коротке замикання електророзподільного щитка без подальшого горіння. Підрозділи ДСНС до гасіння не залучались.

У м. Баштанка через порушення правил пожежної безпеки при проведенні газозварювальних робіт загорілася солома в складському приміщенні місцевого приватного підприємства. Вогнеборці 7 ДПРЧ 3 ДПРЗ ліквідували пожежу на площі 80 кв. м, не допустивши розповсюдження вогню на складські приміщення.

Тричі горіла суха трава, сміття та чагарники на відкритих територіях через необережне поводження з вогнем. Пожежі виникли в Миколаївському, Баштанському районах та у м. Миколаєві. До ліквідації залучалися вогнеборці 5, 16, 17 державних пожежно-рятувальних частин Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. Загальна площа горінь склала 1,9 га.

Групою піротехнічних робіт та підводного розмінування аварійно-рятувального загону спеціального призначення протягом 13 червня відпрацьовано 19 повідомлень про виявлення громадянами вибухонебезпечних предметів, вилучено 35 боєприпасів.

Як повідомляло Інше ТВ, Як тепер виглядає знищений росіянами зерновий термінал в порту Миколаєва (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube