Із 7 пожеж на Миколаївщині за добу – 5 викликані россійськими обстрілами, дві доби гасять термінал “Ніка-Тери”


08:2006.06.2022

Протягом доби нма Миколаївщині зареєстровано 7 пожеж, 5 з них внаслідок бойових дій. Всі пожежі виникли на території Миколаївського району, який щодоби обстрілюється військами російської федерації, повідомляє пресс-служба ДСНС.

Так, зранку 5 червня, горів хвойний настил та лісові насадження Галицинівського лісового урочища. На площі 4,5 га пожежу загасили вогнеборці Галицинівського загону місцевої пожежної охорони. Відділення 5 державної пожежно-рятувальної частини 2 ДПРЗ та 5 взводу державного гірничо-рятувального загону ДСНС України.

На вул. Рибацькій у м. Очакові зайнялась покрівля житлового будинку на стадії будівництва. Пожежу на площі 60 кв. м загасили вогнеборці 22 ДПРЧ. Цей же підрозділ відреагував на виклики по вул. Ольвійській с. Куцуруб – там горіла суха трава на відкритій території на площі 500 кв. м та на вул. Рибацькій у м. Очакові де загорілась будівля, яка не експлується на площі 300 кв. м.

Вдень, через потрапляння боєприпасів та їх уламків, внаслідок бойових дій на вул. Шкільній с. Лупареве Галицинівської територіальної громади горіла господарча споруда, суха трава та солома. Пожежу загасили вогнеборці Галицинівського загону місцевої пожежної охорони на площі 100 кв. м.

Близько 23:00 ворог знов обстріляв Корабельний район Миколаєва. В результаті артилерійських обстрілів сталося пошкодження приватного житлового будинку. Для проведення розвідки, обстеження будівельних конструкцій залучалось пожежно-рятувальне відділення 5 ДПРЧ.

Триває ліквідація пожежі складського термінала зі шротом на вул. Айвазовського у м Миколаєві. Працює 28 вогнеборців та 5 одиниць техніки.

Як повідомлялося, 4 червня внаслідок россійського ракетного удару виникла масштабна пожежа на терміналі порту “Ніка-Тера” у Корабельному районі.

Через необережне поводження з вогнем горіло сміття на відкритій території на вул. Оранжерейній у м. Миколаєві. Пожежу на площі 30 кв. загасило відділення 5 ДПРЧ. Коротке замикання електролічильника спричинило пожежу в приватному житловому будинку на вул. Заводській м. Баштанка. Відділення 7 ДПРЧ загасило її на незначній площі



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube