У Новому Бузі вналідок обстрілів горіли аптека і магазин (ФОТО)


08:5130.05.2022

Оперативна інформація станом на 08:00 30 травня. Протягом доби вогнеборці Миколаївщини ліквідували 4 пожежі, одна з яких виникла внаслідок ворожих обстрілів.

Через потрапляння боєприпасів та їх уламків внаслідок бойових дій виникла пожежа аптеки та магазина на Площі Свободи м. Новий Буг Баштанського району. До місця направлено черговий караул 20 державної пожежно-рятувальної частини 3 ДПРЗ Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. О 03:04 вогнеборці ліквідували пожежу на площі 45 кв. м.

У Новому Бузі вналідок обстрілів горіли аптека і магазин (ФОТО) 1
У Новому Бузі вналідок обстрілів горіли аптека і магазин (ФОТО) 9
У Новому Бузі вналідок обстрілів горіли аптека і магазин (ФОТО) 3
У Новому Бузі вналідок обстрілів горіли аптека і магазин (ФОТО) 10
У Новому Бузі вналідок обстрілів горіли аптека і магазин (ФОТО) 5
У Новому Бузі вналідок обстрілів горіли аптека і магазин (ФОТО) 11
У Новому Бузі вналідок обстрілів горіли аптека і магазин (ФОТО) 7
У Новому Бузі вналідок обстрілів горіли аптека і магазин (ФОТО) 12

Через необережне поводження з вогнем черговим караулом 4 ДПРЧ 2 ДПРЗ ліквідували горіння сміття в підвальному приміщені 14 поверхового житлового будинку на вул. Космонавтів м. Миколаєва. Пожежу о 13:00 ліквідовано на площі 15 кв. м.

Причина пожежі житлового будинку на вул. Кузнечній с. Ракове Первомайського району. Вогнеборці 12 ДПРЧ 4 ДПРЧ ліквідували горіння на площі 25 кв. м, врятувавши житловий будинок від повного знищення.

Необережне поводження з вогнем призвело до займання сміття в одноповерховій будівлі, яка не експлуатується на вул. Артилерійській м. Миколаєва. На площі 5 кв. м вогонь загасили рятувальники 2 ДПРЧ 2 ДПРЗ.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube