У Миколаєві відбувся масштабний турнір з мініфутболу на підтримку ЗСУ «Миколаїв – місто-герой!» – зібрано 23 тис.грн. (ФОТО)


10:5430.05.2022

У суботу, 28 травня, у Миколаєві відбувся масштабний благодійний турнір з мініфутболу на підтримку Збройних Сил України «Миколаїв – місто-герой!».

Про це повідомили в Асоціації футболу Миколаївської області, передає Інше ТВ.

Спортивне дійство пройшло за підтримки управління у справах фізичної культури та спорту Миколаївської міської ради, Асоціації футболу Миколаївської області та Асоціації футболу Миколаєва.

Участь у турнірі взяли 20 команд, які були розділені на чотири групи: «Воронівка», IIIo Bar, «Корабел», «УПП», «Матвіївка», «Торпедо», «Соболь», «Ліон», «Башня», «Інгул», «Варварівка», «Юридична академія (МІП)», Espana, «Авангард», «Атлетік», AgriGrein, «Порох», «Аміна», FC Encounter, Barber19.

У завзятих двобоях призові місця вибороли наступні команди:

1 місце – «УПП»;

2 місце – «Варварівка»;

3 місце – AgriGrein;

4 місце – «Торпедо».

Також організаторами були визначені кращі гравці турніру у номінаціях:

«Кращій гравець» — Олександр Сліпченко («УПП»);

«Кращій гравець» — Владислав Ляшевський (AgriGrein);

«Кращій воротар» — Дмитро Шмідт («Варварівка»);

«Кращій бомбардир» — Денис Одіноченко («УПП»).

Переможці благодійного турніру були нагороджені кубками та медалями, всі учасники та арбітри отримали грамоти, кращі гравці – індивідуальні статуетки. Також команди отримали нові м’ячі. Але основною метою заходу був саме збір коштів на потреби Збройних Сил України, а їх за підсумком турніру було зібрано 23 тис. грн.

Як повідомляло Інше ТВ, Футболку Владлена Юрченка було продано з аукціону на підтримку ЗСУ та Миколаєва (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube