Футболку Владлена Юрченка було продано з аукціону на підтримку ЗСУ та Миколаєва (ФОТО)


10:5325.05.2022

Вихованець миколаївського футболу та гравець збірної України Владлен Юрченко спільно з провідним спеціалістом Миколаївського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Євгеном Фішманом провели благодійний аукціон на підтримку ЗСУ та рідного міста-героя Миколаєва.

Про це повідомили в Асоціації футболу Миколаївської області, передає Інше ТВ.

Єдиним експонатом аукціону стала футболка німецького «Баєру» з прізвищем Юрченка сезону 2015-2016 рр. Її Євген Фішман виграв у 2018 році в ході турніру, організованого футболістом. Євген звернувся до Владлена з ідеєю благородної справи, яку той беззаперечно підтримав.

Спільний пост про аукціон підтримали такі відомі футболісти, як Артем Федецький, Рустам Худжамов, Андрій Тотовицький, Олексій Бєлік та футбольні журналісти Ігор Циганик, Віктор Вацко та Алла Бублій.

Аукціон тривав тиждень, з 14 по 22 травня. Стартова ціна лоту була 1000 гривень. Переможцем аукціону став директор Миколаївського інституту права Національного університету «Одеська юридична академія» Богдан Фасій. Футболка була придбана за 9 000 гривень. Усі кошти підуть на закупівлю РПС з підсумками для Збройних Сил України.

Як повідомляло Інше ТВ, З аукціону продадуть легендарний дорожній знак, створений на 3-й день російського вторгнення



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube