За добу в Миколаївській области 3 з 5 пожеж виникли через обстріли


08:5929.05.2022

Протягом доби підрозділи Головного управління ДСНС України у Миколаївській області загасили 5 пожеж.

Три пожежі виникли через потрапляння боєприпасів та їх уламків, внаслідок бойових дій.

Чергові караули 5 ДПРЧ 2 ДПРЗ та чергова зміна оперативно-координаційного центру Головного управління загасили пожежу не експлуатованого складського приміщення, сухої трави, сміття та шин на відкритій території у Корабельному районі м. Миколаєва на площі 1,5 га.

Вогнеборці 19 ДПРЧ 2 ДПРЗ ліквідували пожежу вантажного автомобіля та сухої трави на вул. Молодіжна с. Стара Богданівка Радсадівської територіальної громади Миколаївського району площею 400 кв. м.

Відділення 16 ДПРЧ 2 ДПРЗ загасило пожежу гаража на території приватного домоволодіння на вул. Молодіжна с. Зелений Гай Шевченківської територіальної громади Миколаївського району на площі 40 кв. м.

Через необережне поводження з вогнем виникло дві пожежі сухої трави на відкритих територіях Миколаївського та Первомайського районів. Рятувальники 21, 23 ДПРЧ ліквідували пожежі на площі понад 3 га. Піротехнічними групами відпрацьовано 5 звернень та вилучено 73 боєприпаси. Загалом, з початку війни, вилучено 2293 боєприпасів та відреаговано на 2988 викликів.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube