74-річній жительці Миколаєва, яка адмініструвала у соцмережах групу «Бессмертный полк Николаев», повідомлено про підозру (ФОТО)


17:4624.05.2022

За процесуального керівництва Окружної прокуратури міста Миколаєва повідомлено про підозру мешканці м.Миколаєва у поширенні матеріалів, що містять виправдовування та визнання правомірною збройної агресії РФ проти України (ч. 1 ст. 436-2 КК України).

Про це повідомили у пресслужбі Миколаївської обласної прокуратури, передає Інше ТВ.

За даними слідства, підозрювана у соціальній мережі «Facebook» створила групу “Бессмертный полк Николаев”, в якій розміщувала пости про виправдовування, визнання правомірною збройну агресію рф проти України, глорифікацію її учасників. Вона також поширювала дописи про образи честі, гідності та погрози військовослужбовцям ЗСУ.

Під час обшуку за місцем проживання підозрюваної вилучено комп’ютерну техніку та засоби зв’язку.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Миколаївського районного управління поліції за оперативного супроводу співробітників відділу протидії кіберзлочинам у Миколаївській області.

Як додали у відділі комунікації поліції Миколаївської області, жінці – 74 роки. Її викрили кіберполіцейські. Їй загрожує покарання до п’яти років позбавлення волі.

Від Інше ТВ: на сторінці «Бессмертный полк Николаев» адміністратором вказана Євгенія Димитрова.

74-річній жительці Миколаєва, яка адмініструвала у соцмережах групу «Бессмертный полк Николаев», повідомлено про підозру (ФОТО) 11
74-річній жительці Миколаєва, яка адмініструвала у соцмережах групу «Бессмертный полк Николаев», повідомлено про підозру (ФОТО) 18

Як повідомляло Інше ТВ, У Львові суд заарештував жительку Миколаївщини, яка збігла від війни, але продовжувала виправдовувати у соцмережах російську агресію



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube