На Дефлімпіаді національна збірна по футболу стала чемпіоном. І свій вклад в перемогу зробили і миколаївські спортсмени (ФОТО)


19:0016.05.2022

15 травня на XXIV літніх Дефлімпійських іграх відбувся фінал за участі команд України та Франції. У ньому із рахунком 1:0 перемогла команда України.

Про це повідомляє Миколаївський Інваспорт, передає Інше ТВ.

У складі національної збірної команди грали і наші миколаївські спортсмени – ЗМСУ Баєв Сергій, КМСУ Ниіе Абдуліе та КМСУ Сене Рогер. І вони допомогли переможній ході національної збірної: Ниіе Абдуліе за час ігор забив три голи, Сергій Баєв – один гол.

Додамо, що українська збірна посіла перше місце в загальному медальному заліку на XXIV літніх Дефлімпійських іграх, які тривали 1-15 травня 2022 року в місті Кашіас-ду-Сул (Бразилія). За результатами виступів українські спортсмени завоювали 138 медалей: 62 золотих, 38 срібних і 38 бронзових.

До золотих нагород у футболі є ще нагороди у миколаївських спортсменів на Дефлімпіаді. Як повідомляло Інше ТВ, 15-річна МСУ Черноморова Софія у парі з киянкою МСУ Губановою Богданою (бадмінтон), а також Косов Андрій (вільна боротьба) стали бронзовими призерами, а срібну нагороду виборов Микита Латюк (вільна боротьба).



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube