«Вода в Миколаєві є» – заступник керівника ОП Кирило Тимошенко особисто пересвідчився (ВІДЕО)


16:5713.05.2022

Сьогодні, 13 травня, у Миколаївській області з робочим візитом перебував заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко.

За його словами, він приїхав з метою перевірити, як виконане завдання Президента поновити водопостачання Миколаєва.

І на брифінгу заявив, що пересвідчився – вода в Миколаєві є, передає Інше ТВ.

– Завдання Президента, яке він ставив, – відновити водопостачання в місті Миколаїв – зроблено, вода в Миколаєві є. Я чому сюди і проїхав – щоб пересвідчитися самому, побачити, тому що, чесно кажучи, не дуже довіряв військовій адміністрації в цьому питанні. Поспілкувалися з людьми, побачили, як доставляється вода, – сказав Кирило Тимошенко.

Заступник керівника ОП сказав, що поки що Миколаєву доведеться звикати, що вода у кранах – технічна.

«Для мене було здивуванням, що у Миколаєві до цього можна було пити воду з-під крану – такого в багатьох містах України немає. Люди звикли до цього. Але треба поки що звикати, що вода є, але вона технічна. Щодо питної води – вона доставляється», – сказав він.

Начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім відмітив, що проблему з водою він вирішував спільно з мером Олександром Сєнкевичем. За його словами, зараз береться вода з Південного Бугу, потім буде вода зі свердловин. Також працюють над тим, щоб брати воду з Південного Бугу з осмосом, щоб у майбутньому не було залежності у водопостачанні.

Як повідомляло Інше ТВ, На Миколаївщині заступник керівника ОП побачив масштаби руйнувань доріг і мостів, завдані окупантами, — обіцяє, що все буде відновлено (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube