14 сіток, 9 ятерів і 2 браконьєри – «улов» Миколаївського рибоохоронного патруля за вчора (ФОТО)


15:4212.05.2022

11 травня 2022 року Миколаївським рибоохоронним патрулем спільно з Вознесенським відділом поліції головного управління Національної поліції в Миколаївській області викрито порушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП зі збитками близько 70 тис. грн.

Про це повідомили у Миколаївському рибоохоронному патрулі, передає Інше ТВ.

Так, на річці Південний Буг поблизу с. Бузьке виявлено двох браконьєрів з 3 мисиновими сітками, які є забороненим знаряддям риболовлі, та надувним резиновим човном «Барк». У такий спосіб порушникам вдалося добути 23 кг водних біоресурсів – 19 екз. толстолобів. Збитки, нанесені рибному господарству України, становлять 69 120 грн. Складено протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП.

В цей же день рейдовою групою по Березанському лиману рибоохоронці вилучили 11 мисинових сіток середньою довжиною 75 м кожна та 9 ятерів, чим звільнили водні біоресурси та випустили у природне середовище існування.

Загальна кількість заборонених знарядь лову, виявлених та вилучених з водойм Миколаївщини за день, становить 14 сіток і 9 ятерів.

Як повідомляло Інше ТВ, В Новому Бузі вилучено з незаконного продажу близько 39 кг риби без відповідних документів (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube