«Не всі хочуть виїжджати з прифронтової зони» – начальник Миколаївської ОВА


12:3211.05.2022

Не всі мешканці прифронтової зони на Миколаївщини хочуть виїжджати зі своїх сіл.

Про це сьогодні, 11 травня, в ефірі національного телемарафону сказав начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім, передає Інше ТВ.

 – Цей процес (евакуації – прим.ред.) централізований, волонтери дуже багато роблять. Але так, щоб було зрозуміло, – село, яке в першій лінії знаходиться, там з 3 тисяч залишилось 300 мешканців, які принципово не хочуть чи не можуть, не вірять, не хочуть виїжджати, сидять в підвалах цілодобово і кажуть: та є у нас їжа, і вода є, коли ви вже проженете їх звідси? Тобто всі, хто має можливість чи хоче виїхати, вони цю можливість мають, у нас для цього ресурси є. Але багато людей не хочуть виїжджати, – сказав Кім.

На запитання Марічки Падалко, як же начальник Миколаївської ОВА відповідає на запитання людей про час, коли вже окупантів виженуть, Віталій Кім відповів так: «Скоро, дуже скоро ми їх виженемо. Але є певні умови, які я не можу розкривати, тому відповідаю: тримайтесь».

Як повідомляло Інше ТВ, До Миколаєва доставили два пасажирських автобуси Mercedes-Benz – їх використовуватимуть для евакуації містян до Одеси та за кордон (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube