До Миколаєва доставили два пасажирських автобуси Mercedes-Benz – їх використовуватимуть для евакуації містян до Одеси та за кордон (ФОТО)


10:5608.05.2022

Миколаїв отримав два пасажирські автобуси.

Транспорт придбали німецькі партнери на прохання громадської організації «Майбутнє Миколаєва», за допомоги Генерального консульства України в Гамбурзі та в рамках ініціативи «Verein der deutsch-ukrainisch Zusammenarbeit e.V.».

Про це повідомили у Миколаївській міській раді з посиланням на депутатку міської ради Тетяну Домбровську, передає Інше ТВ.

Як зазначив Миколаївській міський голова Олександр Сєнкевич, міська рада контактує з великими містами Західної Європи, направляє листи з проханням про допомогу в забезпеченні транспортом.

«Депутатка міської ради Тетяна Домбровська також зв‘язалася з одним із таких міст і ми отримали два автобуси. Вони будуть використовуватися для евакуації людей до Одеси та на кордон. Транспорт перевірять, виконають техогляд. У мирний час автобуси будуть курсувати міськими маршрутами. Дуже дякуємо європейським партнерам за таку допомогу», – цитують у міськраді мера Сєнкевича.

Як повідомляло Інше ТВ, на ранок сьогоднішнього дня загалом із Миколаївської області евакуйовано 21074 людини: за напрямками: Миколаїв-Паланка – 7504 особи, Миколаїв-Одеса – 6819 осіб, Миколаїв-інші населені пункти – 1168 осіб.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube