Керівництво 36-ої бригади звернулося до родичів морпіхів


18:5009.05.2022

Після численних виступів рідних та близьких військовослужбовців 36-ої окремої бригади морської піхоти ім.контр-адмірала Білинського, керівництво бригади оприлюднило офіційне звернення.

“Шановні рідні та близькі військовослужбовців, які героїчно боронять Батьківщину в складі бригади. Звертаємось до вас з проханням та розумінням ставитись до подій, які відбуваються в зоні бойових дій відповідальності нашої бригади.

До надскладної ситуації, яка відбувається на заводі «Азовсталь» прикута увага усього цивілізованого світу. Наші побратими-морпіхи та військове керівництво роблять все можливе та неможливе, щоб виконати бойове завдання, захистити цивільних та надати допомогу пораненим. Разом з тим, ворог кровожерливо веде себе по відношенню до поранених, безчесно до загиблих та наджорстоко до цивільних.

36 окрема бригада морської піхоти продовжує комплектуватись резервами та успішно виконувати бойові завдання на південному напрямку. Кожного дня ми робимо все, щоб максимально приблизити дату нашої перемоги. Бойовий дух морпіхів на високому рівні. Грошове забезпечення здійснюється у встановленому законодавством порядку та за надходженням коштів з бюджету на рахунки бригади. Матеріально-технічне забезпечення – за відповідними нормами по мірі їх надходження. По окремим матеріально-технічним засобам, які не відносяться до норм забезпечення, бригада дійсно потребує допомоги суспільства.

Війна несе з собою безповоротні втрати. Керівництво бригади проводить всі необхідні заходи щодо належного вшанування героїв, допомоги з розшуку безвісти зниклих, обміну полонених.

Просимо вас, не вірити фейкам, не поширювати не перевірену інформацію. Зберігати віру у нашу перемогу та допомогу нашим побратимам на «Азовсталі». Всім хто небайдужий до нашої діяльності просимо звертатись за телефоном +380631225008, +380633916121.

СЛАВА МОРСЬКІЙ ПІХОТІ! ВІРНІ ЗАВЖДИ!”

Нагадаємо, підрозділи 36-ої окремої бригади морської піхоти, нарівні з полком НГУ “Азов”, були і залишаються основою героїчної оборони Маріуполя. Після того, як захисники міста опинилися в облозі і були втрачені останні можливості по наданню їм боєкомплекту, води та ліків, рідні та близбкі військовослужбовців постійно звертаються до керівництва ЗСУ, державних органів влади та міжнародної спільноти з проханням про допомогу.

Але путін відмовляє усім посередникам, від Ердогана і Макрона до церковних ієрархів у проханнях про евакуацію поранених.

Між тим «Маріупольський гарнізон зробив все можливе для порятунку мирного населення. Просимо усіх докласти максимум зусиль для евакуації військових» — в.о. командира миколаївських морпехів



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube