Вагітні жінки Миколаєва можуть безкоштовно поїхати до Греції – народжувати


21:1207.04.2022

У вагітних жінок з Миколаєва є можливість поїхати на пологи до Греції.

Про це повідомила начальниця управління охорони здоров’я Миколаївської міської ради Ірина Шамрай, передає Інше ТВ.

За словами І.Шамрай, за І квартал по місту Миколаєву відбулося 792 пологів, що на 229 пологів менше, ніж за попередній квартал мирного періоду. Але як запевнила начальниця УОЗ ММР, не дивлячись на те, що багато жінок і виїхало з міста, багато і залишаються в місті Миколаєві, тому ця допомога їм надається.

«Звичайно, ми готові надавати її в любих умовах, і останній раз, коли відбулося бомбардування 3-ї міської лікарні, пологи там відбулися в підвалі. І дитина, і мама почувають себе добре. Тому я хочу сказати, що ми надаємо всю цю допомогу і будемо продовжувати її надавати. Але хочу поінформувати вас, що сьогодні є можливість відправляти вагітних жінок під егідою Міністерства праці та туризму Греції до Греції на пологи. Якщо будуть такі бажаючі, керівники всіх трьох пологових будинків і 5-ї міської лікарні знають про контакти таких осіб, ми будемо сприяти цьому, відправляти. Все це відбувається сьогодні безкоштовно, і ви можете такою можливістю скористатися», – сказала Ірина Шамрай.  

Як повідомляло Інше ТВ, з 24 лютого до 24 березня народжуваність дітей в області не зменшилась, якщо порівнювати з аналогічним періодом попереднього року, – за 28 діб війни народилися 417 дітей.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube