Хлопчиків більше: на Миколаївщині за місяць рашистського вторгнення народилось 417 дітей


20:5124.03.2022

З 24 лютого до 24 березня народжуваність дітей в області не зменшилась, якщо порівнювати з аналогічним періодом попереднього року. За 28 діб війни народилися 417 дітей.

Діти забезпечені медичною допомогою, всі оглянуті лікарями.

Про це повідомляє Суспільне з посиланням на заступника начальника управління охорони здоров’я Миколаївської обласної державної адміністрації Олега Бабіна.

За словами Олега Бабіна, з 24 лютого по 24 березня у Миколаївській області народилося 194 дівчинки та 223 хлопчики.

“Народилися сім двоїнь. Найменшою вагою ми мали одну дитину, вона народилася з вагою 1000 грамів і зараз перебуває у пологовому будинку №1”, — розповів Олег Бабін.

Враховуючи ситуацію, як у Кандибіно, коли окупанти заборонили жінці їхати до пологового будинку, Олег Бабін відмітив, що для породіль були відкриті додаткові заклади.

“На територіях, де були закриті пологові будинки, це як Снігурівка, яка зараз в оточені російських військ, там працює пологовий будинок. Також відкрився пологовий будинок у місті Нова Одеса. Враховуючи, що територія області розташована за мостами, ми ще відкрили одну пологову палату у лікарні Міністерства внутрішніх справ”, — сказав Олег Бабін.

Про новонароджених під час війни в Миколаєві розповіла начальниця відділу з охорони материнства та дитинства міської ради Людмила Чинякова: “У місті з 24 лютого по 24 березня народилися 195 дітей, з них дівчаток — 96, хлопчиків — 99”.

За словами Олега Бабіна, пологові будинки Миколаєва працюють у штатному режимі.

Як повідомляло Інше ТВ, Окупанти не дали породіллі дістатися до найближчої лікарні: як на Миколаївщині онлайн приймали пологи (ПОДРОБИЦІ ТА ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube