Знов у Мар’янівці. Невстановлений автомобіль збив пішохода та залишив місце ДТП – людина загинула (ФОТО)


11:5327.01.2022

26 січня близько 19:40 на автодорозі Н-11 «Миколаїв-Дніпро» у селі Мар’янівка Баштанського району сталася дорожньо-транспортна пригода за участі невстановленого автомобіля, попередньо вантажного, та 50-річного пішохода.

Внаслідок ДТП чоловік загинув. Водій транспортного засобу місце події залишив.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Усі обставини ДТП та її причини з’ясовуються. Наразі поліцейські встановлюють водія та розшукують транспортний засіб, на якому була вчинена автоаварія.

Прохання до всіх, хто володіє будь-якою інформацією про обставини зазначеної дорожньо-транспортної пригоди або можуть надати записи з відеореєстраторів, які зафіксували вказану автоаварію, звернутись за адресою: м. Баштанка, вул. Семена Бойченка, 5, тел. (05158)-2-71-56 або 102.

Як повідомляло Інше ТВ,  25 січня близько 17:50 на автодорозі Н-11 «Миколаїв-Дніпро» у с. Мар’янівка Баштанського району 21-річний водій автомобіля КІА скоїв наїзд на 51-річного чоловіка.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube