В Миколаєві пройшов обласний огляд «Пісні наших батьків» (ФОТО)


12:1802.10.2020

1 жовтня з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку в Миколаєві пройшов обласний огляд ветеранських колективів аматорської творчості «Пісні наших батьків», організатором якого виступив Миколаївський обласний центр народної творчості та культурно-освітньої роботи.

На жаль, через карантинні обмеження деякі учасники не змогли представити свої виступи. Але це не завадило провести чудовий захід, який став прекрасною можливість об’єднати в єдиному колі представників різних поколінь.

Про це повідомили організатори, передає Інше ТВ.

Свою творчість представили учасники з Воскресенської, Нечаянської, Благодатненської, Казанківської, Снігурівської, Коблівської, Галицинівської, Горохівської, Шевченківської, Баштанської, Радсадівської, Бузької ОТГ, а також з Новоодеського, Миколаївського, Єланецького, Доманівського, Кривоозерського, Казанківського, Братського, Новобузького районів. Вперше до заходу долучилися вокальні ансамблі «Забава» (Березнегуватський РБК), «Коблівчанка» (Коблівський центр дозвілля та розвитку особистості Коблівської ОТГ) та вокальний квартет «Моноліт» (Громадська організація «Об’єднання талантів “Сузір’я», м. Очаків).

Виступи вразили неймовірним сплеском патріотичних почуттів і національного піднесення. Колективи представили широкий пісенний репертуар. З великою любов’ю і душевним теплом зі сцени лунали героїко-патріотичні, козацькі, соціально-побутові, жартівливі пісні, балади й думи,  такі, як «Ветеранський марш», «Їдуть козаченькі», «Мої батьки», “Дорога до батьків», «Пісня про тата», «Вертаюсь додому», «Українські козаки», «Звучи, рідна  мово», « Мій рідний край», «Єднаймося, люба  родино»  та  інші.

Усі учасники отримали дипломи Управління культури, національностей та релігій Миколаївської облдержадміністрації, а також пам’ятні сувеніри від МОЦНТ та КОР.

Як повідомляло Інше ТВ, Учні школи №64 з Миколаєва зайняли друге місце в конкурсі до Всесвітнього дня прибирання – вони зібрали 620 кг сміття (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube