Повна програма святкування Дня захисника України в Миколаєві (ВІДЕО)


16:0612.10.2019

14 жовтня з нагоди Дня захисника України в Миколаєві заплановано багато заходів, організаторами яких є Миколаївська ОДА, Миколаївська міська рада, ГО “Оберіг”, ГО “Асоціація учасників та інвалідів АТО”.

Так, об 11.00 на розі вул. Адміральська та вул. Соборна відбудеться урочистий Марш Захисників за участі військових, патрульної поліції, рятувальників, Національної гвардії, учасників АТО (запрошуємо до шикування на 10.30), волонтерів та членів родин загиблих воїнів. Експозиція військової техніки та озброєння.

13.00-17.00 на Соборній площі – перший загальноміський безкоштовний квест для дітей та молоді “ЗахисТИ”, який організований учасниками АТО та внутрішньо переміщеними особами за підтримки канадського благодійного фонду “Стабілізейшен Суппорт Сервісез”.

В програмі квесту:

Гасіння реальної пожежі, пошук “імітації” вибухівки металошукачем;

Безкоштовний лазер-тір, повна копія бойової стрілецької зброї;

Майстер класи: миловаріння та інше;

Проходження інтелектуальної та спортивної полоси перешкод;

Козацькі розваги.

Всі, хто пройде квест (запрошуються діти від 4 до 19 років, можливо проходження квесту з батьками), отримають подарунки на вибір.

18.00 – Безкоштовний концерт гурту “БеZ Обмежень”. Соборна площа.

Партнери свята: Українська академія лідерства, Міський центр підтримки ВПО та ветеранів АТО, Фонд “Мудра Сова”, Миколаївський обласний Центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді, Громадське формування “Миколаївська варта”, Козацька громада Вітовського району, ГУ ДСНС України у Миколаївській області, ГО “Альфа-Нік” , БФ “Мудра сова” –

Також в цей день відбудуться такі заходи:

13.00 – Зустріч голови ОДА та членів родин загиблих героїв та учасників АТО, що приїхали з районів області (кав’ярня в приміщенні ОДА).

14.00 – урочисте відкриття Програми з підприємницької діяльності для учасників АТО Київської школи економіки що реалізується за кошти Посольства Сполучених штатів в Миколаївській області (хол Обласної ради).

Як повідомляло Інше ТВ, Восемь бойцов роты патрульной службы особого назначения «Николаев» получили ценные подарки ко Дню защитника Украины в зоне ООС (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube