Незаконно преміювала працівників на понад 450 тис грн: судитимуть ексдиректора Очаківської школи-інтернату на Миколаївщині


14:1420.06.2024

Миколаївською окружною прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно колишнього виконуючого обов’язків директора Очаківської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату І-ІІІ ступенів Миколаївської обласної ради за фактом внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей та розтрати чужого майна, вчиненої у великих розмірах шляхом зловживання своїм службовим становищем (ч. 1 ст. 366, ч. 4 ст. 191 КК України).

Про це повідомили в Миколаївській обласній прокуратурі, передає Інше ТВ.

За даними слідства, ексдиректор школи у кінці 2021 року, зловживаючи своїм службовим становищем, внесла завідомо неправдиві відомості до наказу про преміювання у розмірі, який на 900% перевищує розміри премій решти працівників на загальну суму понад 450 тис грн.

У разі доведення вини їй загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років.

Досудове розслідування здійснювалось ВП №7 Миколаївського РУП ГУНП в області.

Як повідомляло Інше ТВ, Розстріляв українського військовополоненого, а потім сам попав в полон – СБУ зібрало докази (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube