На Миколаївщині до бюджету донараховано понад 99 млн. грн. – після податкових перевірок


13:1607.06.2024

У січні – травні 2024 року підрозділом податкового аудиту Головного управління ДПС у Миколаївській області проведено 340 документальних (планових, позапланових) та фактичних перевірок.

За результатами перевірок до бюджету донараховано грошових зобов’язань у сумі 99,4 млн гривень. Узгоджено грошових зобов’язань за актами поточного та минулих років у розмірі 70,6 млн гривень. Сплачено (погашено) донарахованих сум у сумі 10,4 млн гривень. 

З метою забезпечення додаткових надходжень до бюджету за результатами перевірок: зменшено від’ємне значення об’єкта оподаткування податком на прибуток на суму 1,5 млн грн, зменшена сума ПДВ, заявлена до відшкодування з бюджету – 44,9 млн грн та зменшено суму від’ємного значення, що зараховується до складу податкового кредиту наступного звітного періоду у розмірі 61,3 млн гривень.

Звертаємо увагу, що ДПС Миколаївщини при організації та здійсненні контрольно-перевірочних заходів, перевіряє лише тих суб’єктів господарювання, у діяльності яких існують ризики порушення податкового та іншого законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на контролюючі органи.

Головне управління ДПС у Миколаївській області дякує сумлінним суб’єктам господарювання за усвідомлення важливості своєчасної сплати всіх належних сум податків та зборів до бюджету, адже наразі під час війни для країни важлива кожна додатково сплачена в бюджет гривня. 

Нагадаємо, що платники Миколаївщини сплатили в зведений бюджет понад 8,5 млрд.грн.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube