Платники Миколаївщини сплатили в зведений бюджет понад 8,5 млрд.грн.


16:2006.06.2024

Платники податків Миколаївщини попри реалії сьогодення вкотре підтверджують свою сумлінність та відповідальність, своєчасно сплачуючи податки до бюджету, цим самим підтримуючи економічну стабільність України та Збройні Сили України. Про це свідчать результати спільної роботи бізнесу та податківців регіону.

Виконуючий обов’язки начальника Головного управління ДПС у Миколаївській області Роман Корнєв повідомив, що у січні – травні 2024 року до бюджетів усіх рівнів забезпечено понад 8,5 млрд грн податків і зборів, що на 15,6 відс., або на 1,1 млрд грн більше, ніж у аналогічному періоді минулого року.

Зокрема, до державної скарбниці платниками Миколаївщини сплачено майже 5 млрд грн, що на 99,6 відс., або майже на 2,5 млрд грн більше, ніж у у січні – травні 2023 року. У свою чергу до місцевих бюджетів надійшло понад 3,5 млрд гривень.

«Сьогодні ми дякуємо кожному, хто ставиться сумлінно до сплати податків, особливо в умовах воєнного стану. Адже кожен з нас є опорою і підтримкою для держави, а також саме ми є творцями майбутнього України. Тільки у єдності наша сила – тож об’єднаємо зусилля задля розвитку та процвітання нашої країни», – зазначив Роман Корнєв.

Як повідомляло Інше ТВ, Майже 12 млн. грн. за ліцензії на продаж алкоголю, тютюну і пального отримали бюджети Миколаївщини



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube