Як за мирних часів: у Миколаївському зоопарку відзначили День захисту дітей (ФОТО)


14:4801.06.2024

Миколаївський зоопарк щодня дарує дітям яскраві враження від спілкування з природою. Але сьогодні, в День захисту дітей, святкових вражень у маленьких відвідувачів було ще більше.

Вхід для дітей до Миколаївського зоопарку сьогодні безкоштовний. Також для них було підготовлено багато приємних сюрпризів.

Про це повідомляється на фейсбук-сторінці Миколаївського зоопарку, передає Інше ТВ.

На площі імені Миколи Леонтовича з самого ранку було гамірно і цікаво – там працювали волонтери Міжнародної гуманітарної організації Norwegian People`s Aid, які провели тренінг про ризики, пов’язані з мінами та вибухонебезпечними залишками війни.

Цікаву розважальну програму провели волонтери ГО «МаканД». Діти погрались з веселим Песиком Патроном і отримали смачні подарунки. А потім для маленьких гостей юні вихованці і співробітники Палацу творчості учнів міста Миколаєва провели яскраву концертно-ігрову програму «Будь природі другом». Для відвідувачів також була організована лекція пізнавального проекту «Зоопарк на дотик», провести яку допомогли юні біологи Миколаївського зоопарку.

Як повідомляло Інше ТВ, У Широківській громаді на Миколаївщині savED з партнерами відкрив тимчасову школу – взамін зруйнованої росіянами (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube