У Шевченківській громаді Миколаївщини відкрилась поліцейська станція (ФОТО)


07:0425.05.2024

У рамках реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади», сьогодні, 24 травня, у с. Шевченкове Миколаївського району відкрила двері чергова поліцейська станція, шериф якої – Олександр Присяжнюк. Разом з ним забезпечуватиме правопорядок у довколишніх селах громади і поліцейський офіцер громади Сергій Стороженко.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

Поліцейська станція – це важливий осередок безпеки та захисту, підтримки та правової допомоги для мешканців 21 населеного пункту Шевченківської територіальної громади.

За інформацією начальника управління превентивної діяльності обласного главку поліції Сергія Ігнатьєва, у Миколаївській області вже повноцінно працюють 27 постійних поліцейських станцій. Він зауважив, що приміщення поліцейської станції у Шевченковому обладнане за сучасними вимогами, у ній створені умови для комфортного прийому громадян та дозволить Олександру Присяжнюку якісно виконувати свої обов’язки.

Разом з тим для оперативнішого реагування на звернення та надання якнайшвидшої допомоги громадянам ключі від нового службового авто отримав шериф Сергій Стороженко. Автомобіль Renault Duster був виділений Національною поліцією України у рамках виконання меморандуму про співпрацю та партнерство між поліцією та громадою.

Поліцейська станція знаходиться за адресою: Миколаївський район, селище Шевченкове, вулиця Шевченка, 32.

Зв’язатися з поліцейськими офіцерами громади можна за телефонами:

Олександр Присяжнюк – (093) 189-63-56;

Сергій Стороженко – (063) 762-98-64.

Як повідомляло Інше ТВ, У Вознесенському районі на Миколаївщині запрацювала ще одна поліцейська станція (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube