У Вознесенському районі Миколаївщини відкрились два підрозділи місцевої пожежної охорони (ФОТО)


19:3823.05.2024

На території Новомар’ївської територіальної громади Вознесенського району відкрилось два підрозділи місцевої пожежної охорони у селах Обухівка та Миролюбівка.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Питання щодо їх створення задля безпеки мешканців стало одним із пріоритетів у діяльності керівництва громади ще з осені 2023 року. Варто зазначити, що дана громада налічує 26 населених пунктів, в яких проживає близько 4 тисяч населення.

Функціонування двох підрозділів значно підсилить протипожежний захист територій, вплине на оперативне реагування, максимально скоротить час прибуття вогнеборців на місце пожежі. Оскільки влітку виникає значна кількість пожеж в природних екосистемах, це стане невід’ємною допомогою для громадян та державної пожежно-рятувальної частини, яка розташована на значній відстані від сіл, які входять в громаду.

Підрозділи очолила Людмила Конєва, яка має у підпорядкуванні 14 вогнеборців, з яких 6 добровольців й три одиниці техніки.

Варто зазначити, що МПО створено завдяки співпраці місцевих органів влади, підприємців та за підтримки Головного управління ДСНС України у Миколаївській області, яке надало пожежний автомобіль, комп’ютерну техніку, спецодяг та оснащення.

Як повідомляло Інше ТВ, Снігурівка на Миколаївщині отримала від благодійників шведський пожежний автомобіль (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube