Миколаївська шаблістка Ольга Харлан виборола “срібло” на останньому перед Олімпійськими іграми Кубку світу (ВІДЕО)


18:0818.05.2024

Наша олімпійська чемпіонка була просто нестримною сьогодні на доріжці, розпочавши виступи в основній сітці з перемоги над росіянкою і сумнозвісною спортсменкою з країни-агресорки Анною Смірновою (15:8) і далі впевнено вигравши ще три поєдинки – в італійок Елоізи Пассаро (15:7) і Росселли Грегоріо (15:5), а також американки Елізабет Тартаковскі (15:8).

Про це повідомляють в Національній федерації фехтування України, передає Інше ТВ.

В 1/2 Харлан у напруженому протистоянні взяла гору над дворазовою чемпіонкою світу (2022, 2023) Місакі Емурою (15:13). Зупинити нашу шаблістку сьогодні змогла лише перший номер світового рейтингу FIE Сара Бальзер (8:15).

Для Ольги Харлан срібло в Пловдиві стало 33-ю особистою нагородою в кар’єрі на Кубку світу!

А ми пропонуємо вам передивитись заключні моменти бою Ольги Харлан з росіянкою Анною Смірновою.

Заволодівши ініціативою з перших секунд і повівши 3:0, титулована українська шаблістка жодного разу не дозволила суперниці з країни-агресорки наблизитися більш ніж на два удари і здобула переконливу перемогу – 15:8.

Як повідомляло Інше ТВ, в липні 2023 року миколаївська шаблістка Ольга Харлан здолала росіянку Анну Смірнову на старті чемпіонату світу з фехтування і відмовилась потиснути їй руку (ВІДЕО).

Після цього стало відомо, що Миколаївську шаблістку Ольгу Харлан все ж дискваліфікували з чемпіонату світу з фехтування. Але ми все одно нею пишаємось.

В жовтні 2023 року  FIE “закрила питання” щодо чорної картки Ольги Харлан на чемпіонаті світу-2023.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube