За результатами податкових перевірок на Миколаївщині до бюджету донараховано 74,3 млн.грн.


15:1110.05.2024

У січні – квітні 2024 році підрозділом податкового аудиту Головного управління ДПС у Миколаївській області проведено 274 документальних (планових, позапланових) та фактичних перевірок.

За результатами перевірок до бюджету донараховано грошових зобов’язань у сумі 74,3 млн гривень. Узгоджено грошових зобов’язань за актами поточного та минулих років у розмірі 16,7 млн гривень. Сплачено (погашено) донарахованих сум у сумі 8,7 млн гривень. 

Про це повідомили в ГУ ДПС у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

З метою забезпечення додаткових надходжень до бюджету за результатами перевірок: зменшено від’ємне значення об’єкта оподаткування податком на прибуток на суму 1,5 млн грн, зменшена сума ПДВ, заявлена до відшкодування з бюджету – 3,4 млн грн та зменшено суму від’ємного значення, що зараховується до складу податкового кредиту наступного звітного періоду у розмірі 24,2 млн гривень.

Податківці звертають увагу, що ДПС Миколаївщини перевіряє лише тих суб’єктів господарювання, у діяльності яких існують ризики порушення податкового та іншого законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на контролюючі органи.

Як повідомляло Інше ТВ, Платниками Миколаївщини до зведеного бюджету спрямовано понад 4 мільярди гривень ПДФО



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube