Миколаївська бригада морської піхоти в обличчях: Денис, командир екіпажу танку


10:5501.05.2024

Денис – командир екіпажу танку – уклав контракт з миколаївськими морпіхами ще до повномасштабного вторгнення.

До служби в Морській піхоті України працював на будівництві. Про свою історію та роботу свого батальйону, який за час війни став йому другою родиною, Денис розповів пресслужбі 36 ОБрМП ім..контрадмірала М.Білинського, передає Інше ТВ.

«В Збройні Сили я хотів піти ще зі школи, але контракт вдалося підписати лише в кінці 2021 року. Ми навіть не повністю встигли пройти КМБ – почалося повномасштабне вторгнення. Спочатку тримали оборону неподалік від Миколаєва. Влітку 22-го нарешті потрапив у танковий батальйон на Т-80. Спочатку десь рік був навідником, а потім став командиром танку», – розповідає Денис про початок свого бойового шляху.

Захисник каже, що за час його служби колектив став для нього майже сім’єю, в якій у нього з’явилися брати та батько.

«Батальйон для мене дуже багато значить. Я весь час фактично з повномасштабного вторгнення знаходжусь у батальйоні. Стільки часу проводиш з людьми, що вони для тебе стають як рідні брати. У мене батька немає, то комбат його фактично заміняє. Ще велике значення у підтримці один одного має твій екіпаж», – підкреслює командир екіпажу.

Найбільшою мотивацією для командира екіпажу танка є чудово виконана робота, особливо коли отримуєш відзнаку від командира.

«Приємно, коли твою роботу відзначає комбат. Це взагалі значить, що ідеальна робота була проведена – вже їдеш додому з дуже хорошим настроєм. На позиції теж тільки з хорошим настроєм треба їхати, щоб швидко все зробити, і нічого тобі не заважало. Головне – не привезти додому «хвоста». Це саме паскудне, що може бути», – розповідає про робочі моменти Денис.

Денис також поділився своїми думками, що найголовніше на початку служби:

«Найперше – тобі потрібно морально налаштуватись. Чітко розуміти власні обов’язки. Якщо матимеш бажання, то тебе тут усьому навчать. І завжди біля тебе буде більш досвідчена людина. Але якщо ти раніше складав присягу Україні, то вже мав би бути тут».

Як повідомляло Інше ТВ, Миколаївський морпіх взяв участь у Лондонському марафоні, щоб привернути увагу до війни росії проти України (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube