На Миколаївщині судитимуть батька, який убив свого сина


18:3022.04.2024

Фігуранта судитимуть, за умисне вбивство свого сина. Йому загрожує до пʼятнадцяти років позбавлення волі. Подальшу долю зловмисника вирішить суд.

Подія сталась у лютому цього року. До поліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що у своєму будинку він заподіяв смертельні поранення синові.

У ході комплексу слідчо-оперативних заходів поліцейські зʼясували, що чоловік перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння вчинив сварку зі своїм 43-річним сином, під час якої схопив сокиру та завдав нею декілька ударів потерпілому по голові, від яких той помер на місці.

Слідчі відділення поліції № 2 Баштанського районного відділу затримали зловмисника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство».

Наразі слідчі завершили досудове розслідування та направили обвинувальний акт до Снігурівського відділу Баштанської окружної прокуратури

Подальшу долю зловмисника вирішить суд. За скоєний злочин йому загрожує до пʼятнадцяти років позбавлення волі.

Нажаль, це непоодинокий випадок на Миколаївщині. Уже через місяць після снігурівської трагедії в одному з сіл Березанської громади батько зарізав свого сина.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube