«Нехай квітне моя Україна»: в Миколаєві відкрилась виставка робіт Наталії Румянцевої (ФОТО)


17:4919.04.2024

18 квітня в Центральній міській бібліотеці для дітей ім.Ш.Кобера і В. Хоменка відбулось відкриття персональної виставки талановитої миколаївської художниці Наталії Румянцевої «Нехай квітне моя Україна».

Про це повідомили в Миколаївській міськраді, передає Інше ТВ.

Деякі картини, що представлені в експозиції, мисткиня написала спеціально для презентації на виставці в бібліотеці. На них зображені квіти та пейзажі, здебільшого такі ж яскраві, а водночас тендітні і ніжні, як сама Наталія.

Художниця символізує усіх наших жінок, які втратили коханих та рідних під час цієї жахливої війни. Її чоловік – старший лейтенант Дмитро Олійник – загинув під час ракетного удару по будівлі Миколаївської обласної державної адміністрації 29 березня 2022 року. Наталія виховує маленьку донечку Мію, живе щасливими спогадами про коханого чоловіка.

Сьогодні вона надихається творчістю, яка дає їй живу силу, позитивні емоції, новий ковток енергії і свіжого подиху.

Особлива та затишна атмосфера панувала під час презентації виставки. А справжнім сюрпризом для всіх присутніх став виступ маленьких балеринок зі студії балету Юлії Бєляєвої.

Протягом презентації кожен охочий зміг придбати стильні авторські футболки художниці (всі кошти будуть направлені на потреби ЗСУ).

Експозиція працюватиме з 18 квітня по 30 травня 2024 року за адресою: пр. Центральний, 173.

Як повідомляло Інше ТВ, Лікування, в тому числі, і красою: декоративні панно майстринь з Миколаєва прикрасять військові шпиталі (ФОТО, ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube