14 громад Миколаївщини отримали технічні засоби від UNFPA для допомоги постраждалим від насильства (ФОТО)


20:1617.04.2024

Спеціалізовані установи, які надають підтримку особам, що постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, отримали технічні засоби від Представництва Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні (UNFPA).

Про це повідомили в пресслужбі Миколаївської ОВА, передає Інше ТВ.

Девайси розподілили між установами Первомайської, Кам’яномостівської, Кривоозерської, Вільнозапорізької, Снігурівської, Новобузької, Братської, Бузької, Веселинівської, Прибузької, Южноукраїнської, Вознесенської та Миколаївської громад.

Їх передали директорка департаменту соціального захисту населення Миколаївської ОВА Оксана Єльчієва, координатор з питань кризового реагування UNFPA Ukraine Даніел Мадані та польова координаторка з питань протидії ГЗН UNFPA Ukraine Тетяна Кутас.

«Техніка допоможе нам покращити якість надання послуг та розширити можливості для підтримки постраждалих», – підкреслила Оксана Єльчієва.

Зі свого боку координатор з питань кризового реагування UNFPA Ukraine Даніел Мадані запевнив, що Фонд ООН прагне зробити все можливе, щоб допомогти постраждалим від насильства в Україні.

Зазначимо, що обладнання передали на виконання Плану заходів співпраці Миколаївської обласної військової адміністрації та Представництва Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні у рамках підписаного меморандуму.

Як повідомляло Інше ТВ, 15 квітня у Снігурівській громаді відкрили Притулок для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube