Держекоінспекція зафіксувала чергове порушення з боку КП «Миколаївські парки» під час обрізки дерев (ФОТО)


14:5929.03.2024

Вчора, 28 березня, державними інспекторами встановлено чергове порушення природоохоронного законодавства з боку КП «Миколаївські парки».

По вулиці Наваринській, біля будинку №20, зафіксовано знищення двох дерев породи «Берест» шляхом повної обрізки крони, а також ще два дерева пошкоджені до ступеня неприпинення росту.

Про це повідомили в Держекоінспекції Південно-Західного округу, передає Інше ТВ.

«Такі дії є порушенням Законів України «Про рослинний світ», «Про  благоустрій населених пунктів». Протокол про адміністративне правопорушення направлено до посадової особи підприємства, також розраховано збиток, завданий довкіллю – понад 9 тисяч гривень.

Особливо слід зазначити, що саме зараз триває вегетаційний період. Відповідно до Правил утримання зелених насаджень у населених пунктах України, формувальне та омолоджувальне обрізання дерев рекомендується здійснювати до початку вегетації – часу активної життєдіяльності рослин. Він триває  від початку сокоруху і розпускання бруньок до опадання листя», – зауважили в Держекоінспекції.

Як повідомляло Інше ТВ, На центральній вулиці Миколаєва варварські обрізали дерева – Держекоінспекція готує вимогу до міськради (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube