Лікарні Миколаєва отримали від благодійників нові світильники для операційних блоків (ФОТО)


20:0628.03.2024

У Миколаєві операційні блоки лікарень міста поповнюються сучасним медичним освітленням. Поява такого обладнання стала можливим завдяки Rotary Club Mykolaiv.

Про це повідомили в Центрі підтримки бізнесу, передає Інше ТВ.

Нові світильники нещодавно з’явилися у відділенні травматології та ортопедії Миколаївської міської лікарні №3 та у операційному блоці лікарні швидкої медичної допомоги. Лікарі вже оцінили переваги та зручність нових світильників.

«Ця лампа дуже добра! Вона працює з двох ракурсів – видно все, у світильника є добрі режими. Ми робимо всі оперативні втручання: ендопротезування, планові операції при травмах», – каже завідувач відділення травматології та ортопедії Миколаївської міської лікарні №3, головний міський травматолог Юрій Шуткін.

Особливий акцент робиться на медичні заклади, які постраждали від ворожих обстрілів. Зокрема, значні пошкодження отримала лікарня швидкої допомоги – 1 серпня 2022 заклад зазнав обстрілу. Наразі нові світильники від команди «Ротарі» вже встановлені у трьох операційних залах.

«Ми втратили світло, яке так потрібне хірургам. Для того, щоб робити оперативне втручання ефективно, треба бачити. Ця проблема, яка виникла з 1 серпня, вже тричі вирішується нашими друзями, нашими товаришами та нашими колегами по лікуванню і порятунку наших українців – «Ротарі Клубу», – підкреслив директор КПН ММР «Міська лікарня швидкої медичної допомоги» Олександр Дем’янов.

Встановлені світильники мають цифрове управління з регулюванням яскравості та температури освітлення.

«Наша команда продовжує програму забезпечення операційних лікарень Миколаївщини сучасним освітленням. За підтримки наших міжнародних партнерів «Ротарі клубу Деінзе» з Бельгії нам вдалося встановити це обладнання. Розуміємо, що якість медичних послуг залежить від якісного обладнання. Впевнені, що у Миколаєві в часи війни залишається вкрай важливим покращувати якість медичних послуг», – підкреслив паст – президент «Ротарі Клуб Миколаїв» Артем Ващиленко.

Як повідомляло Інше ТВ, Благодійники передали важливе обладнання для новонароджених трьом медзакладам у Миколаєві (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube