В Заводському районі Миколаєва з’явиться підрозділ ЦНАП – приміщення відремонтує Данська рада у справах біженців (ФОТО)


18:0111.03.2024

В Заводському районі Миколаєва з’явиться підрозділ ЦНАП.

У майбутньому відділенні ЦНАП керівники відповідних органів Миколаївської міської ради та експерти Офісу відновлення та розвитку Миколаївської міської територіальної громади провели виїзну робочу зустріч з представниками Данської ради у справах біженців (DRC).

Про це повідомили в Агенції розвитку Миколаєва, передає Інше ТВ.

Метою зустрічі було обговорення концепції проєкту зі створення нового структурного підрозділу ЦНАПу у Миколаєві та огляд локації розміщення у Заводському районі міста. DRC висловила зацікавленість у фінансуванні процесу капітального ремонту нежитлових приміщень та експертній підтримці у створенні навчального компоненту з психосоціальної і професійної адаптації нового персоналу.

Відомо, що на сьогоднішній день підрозділи ЦНАПу функціонують у трьох із чотирьох районів міста Миколаєва. Відкриття нового офісу у Заводському районі значно полегшить доступ до отримання адміністративних послуг для мешканців і гостей міста, що у свою чергу зменшить навантаження на головний офіс ЦНАПу.

Як повідомляло Інше ТВ, У Миколаєві представники Данської ради у справах біженців розповіли про реалізовані проекти (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube