Знайомтесь, Павло Слизький з Миколаївщини, член української команди United States Air Force Trials   


12:1904.03.2024

Як повідомляло Інше ТВ, 10 січня було оголошено склад української команди на United States Air Force Trials 2024: там є і захисник з Миколаївщини (ФОТО)

На фейсбук-сторінці Invictus Games: Team Ukraine поетапно представляють кожного члена української команди, яка вже за кілька днів розпочне змагання з американськими ветеранами та військовими Повітряних сил та морської піхоти.

І ось представлено 28-річного Павла Слизького з Миколаївщини, який буде змагатись у веслуванні на тренажерах та велосипедному спорті.

Павло Слизький, 28 років, військовослужбовець СБУ, з Миколаївської області. В червні 2022 року отримав поранення обличчя, ніг та верхньої частини тіла під час бойових дій у Сєвєродонецьку Луганській області.

«Мене завжди виховували у військово-патріотичному середовищі. У школі займався карате, і наш тренер — колишній військовий — виховував з нас патріотів. Тож без сумнівів почав свій військовий шлях з 2013 року. У дитинстві був доволі соромʼязливим. А зараз непогано розбираюся в людях», – розповів про себе Павло.

Захисник чесно каже, що період реабілітації після поранення і виписки зі шпиталя був складним.

«Доводилось пересилювати себе багато в чому, але дякуючи висококваліфікованим спеціалістам і реабілітологам вийшло відновитись майже на максимум», – говорить Павло, який не сприймає у ставленні до себе жалість та опіку.

Велосипед для Павла завжди був пристрасним хобі, також він тренується на велотренажері за програмою. «Я доволі системний і люблю тренування, спорт. Мені складно не тренуватися. Після отримання поранення мене мотивують займатися спортом хлопці, які також були пораненими, але не втрачають жагу до життя. Хоча я й сам не втрачав запалу й мотивації», – каже військовослужбовець.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube