Миколаївська шаблістка Ольга Харлан стала бронзовою призеркою Кубка світу в грецьких Афінах (ФОТО)


21:5302.03.2024

Миколаївська шаблістка Ольга Харлан стала бронзовою призеркою Кубка світу в грецьких Афінах.

Про це повідомили в Національній федерації фехтування України, передає Інше ТВ.

Ольга Харлан як п’ятий номер світового рейтингу пропустила попередній етап змагань і розпочала виступ одразу в 1/32 фіналу, де з мінімальною перевагою перемогла француженку Келлі Люзіньє (15:14).

Далі ж Харлан була сильнішою за азербайджанку Паліну Каспіаровіч (15:13), американку Маґду Скарбонкєвіч (15:13), а також японку Місакі Емуру (15:8).

У півфіналі ж українська фехтувальниця зустрілась із сьомим номером світового рейтингу й переможницею Гран-прі Тунісу 2024 – іспанкою Люсією Мартін-Портуґес.

На початку бою Харлан вийшла вперед – 6:2, однак далі Мартін-Портуґес зуміла не лише зрівняти рахунок, а й перехопити лідерство – 12:10. Ольга, своєю чергою, після цього завдала опонентці чотири удари поспіль й перебувала в кроці від фіналу. Але іспанка-таки не пустила українку далі – наступні три очки були за Мартін-Портуґес, яка, зрештою, і виграла з рахунком 15:14.

Ольга ж уже втретє в сезоні завершує індивідуальні змагання Кубка світу на п’єдесталі. Перед турніром в Афінах українська шаблістка виграла «срібло» в Алжирі та «золото» в Перу. Також у цьому сезоні Харлан стала другою на Гран-прі Орлеана.

Як повідомляло Інше ТВ, на початку лютого миколаївська шаблістка Ольга Харлан здобула «золото» Кубку світу в Лімі



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube