Ввечері горіла лазня, а сьогодні зранку – сміттєзвалище поблизу Миколаєва (ФОТО)


14:3302.03.2024

Вогнеборцям Миколаївщини вчора і сьогодні кілька разів доводилось виїжджати на гасіння пожеж.

Про те, що горіло, розповіли в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Так, 1 березня о 20:29 на спецлінію 101 надійшло повідомлення про пожежу лазні на території приватного домоволодіння с. Поділля Веселинівської територіальної громади Вознесенського району. За вказаною адресою виїхали вогнеборці 11 ДПРЧ. Оперативними діями пожежу площею 30 кв. м ліквідували о 21:34, її причина встановлюється. Вдалось врятувати поруч розташовані житловий будинок, гараж та господарчу споруду. Від ДСНС працювало 4 вогнеборці та 1 техніка. Додатково залучались правоохоронні органи.

Вже сьогодні, 2 березня, близько 07:04, на спецлінію 101 надійшло повідомлення про те, що поза межами с. Мішково-Погорілове Мішково-Погорілівської територіальної громади Миколаївського району горить сміттєзвалище. 

До місця направлено рятувальників 4 та 16 державних пожежно-рятувальних частин, а також чергову зміну оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. Станом на 11:15 пожежу ліквідовано на площі 500 кв. м. Додатково залучався бульдозер від підприємства. Причина займання встановлюється.

Від ДСНС працювало 3 одиниці техніки та 10 чоловік особового складу.

Як повідомляло Інше ТВ, ввечері 1 березня о 20:30 ворог завдав ракетного удару по с. Котляреве Шевченківської громади, внаслідок чого виникла пожежа складського приміщення та техніки на території фермерського господарства. Займання було оперативно ліквідовано вогнеборцями. 



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube