На Миколаївщині батько зарізав 34-річного сина (ФОТО)


19:1826.02.2024

Вчора, 25 лютого, до відділення поліції № 5 Миколаївського районного управління надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що батько завдав чисельні удари ножем своєму сину.

На місці події поліцейські слідчо-оперативної групи та судово-медичний експерт виявили у помешканні без ознак життя 34-річного чоловіка. За попереднім висновком судово-медичного експерта, смерть чоловіка настала внаслідок чисельних ножових поранень.

Правоохоронцям 53-річний зловмисник розповів, що він перебував у стані алкогольного сп’яніння. Коли прийшов син, між ними виникла сварка, під час якої фігурант схопив ніж та завдав декілька ударів потерпілому в грудну клітину.

На Миколаївщині батько зарізав 34-річного сина (ФОТО) 1
На Миколаївщині батько зарізав 34-річного сина (ФОТО) 3

Зловмисника слідчі затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. З будинку вилучили речові докази, які направили на експертизу.

Слідчі за процесуального керівництва Миколаївської окружної прокуратури повідомили затриманому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство» Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

Найближчим часом суд обиратиме йому запобіжний захід. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо також, що кілька днів назад Миколаївські поліцейські затримали чоловіка, який завдав ножових ударів місцевому мешканцю (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube