На Миколаївщині ввели в експлуатацію ще два мостових переходи, один з яких був підірваний росіянами у листопаді 2022 року (ВІДЕО)


15:2023.02.2024

Днями у Снігурівській громаді було введено в експлуатацію ще дві мостові переправи.

Про це повідомив начальник Снігурівської МВА Іван Кухта, передає Інше ТВ.

«Біля міста Снігурівка було відновлено мостовий перехід через Інгулецький магістральний канал. Це один з мостів, які російська окупаційна армія підірвала у листопаді 2022 року, під час свого відступу. Нову переправу було зведено поряд зі старим аварійним мостом, який підремонтували до завершення будівництва нового. Тепер снігурівчани матимуть надійну та безпечну переправу через магістральний канал.

Біля с.Галаганівка  відновлено міст, який був зведений бійцями 36-ї шляхо-відновлювальної бригади менш ніж за один місяць. Для будівництва були використані відновлені понтони з колишніх переправ нашої громади, які були підірвані росіянами у 2022 році», – зокрема, поінформував Іван Кухта.

Як повідомляло Інше ТВ, у Баштанському районі Миколаївської області завершили капітальний ремонт мосту на автомобільній дорозі Т-15-08 Калинівка – Снігурівка, зруйнованого через бойові дії. Його відкрили для всіх видів транспорту.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube