На Миколаївщині «ГАРПУН» завадив перереєстрації автівок, що розшукуються


16:5616.02.2024

На Миколаївщині знайдено два автомобілі, що розшукуються виконавчою службою Одеської області.

Про це повідомила Головний спеціаліст сектору комунікації РСЦ ГСЦ МВС в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях (філія ГСЦ МВС) Ніна Хмелевська, передає Інше ТВ.

Так, до сервісного центру МВС Миколаєва звернувся містянин задля отримання послуги з перереєстрації VOLKSWAGEN GOLF. Але «ГАРПУН» зупинив дії адміністратора, тому що з серпня минулого року автівка перебуває в розшуку. Ініціатор розшуку – підрозділ Мін’юсту Одеси.

Наступного разу аналогічний випадок трапився у Вознесенську. Теж було припинено надання послуги з перереєстрації  FIAT DOBLO, бо розшукується Одеським підрозділом юстиції.

Додамо, що Інформаційна підсистема «ГАРПУН» «полює» на автівки боржників. Її основними завданнями визначено: об’єднання інформації про розшук ТЗ та номерних знаків в єдиному інформаційному просторі; моніторинг тимчасових потоків даних про номерні знаки, що надходять із систем відео фіксації; фіксування номерних знаків – двійників та тих, які за даними МС було  знищено; забезпечення взаємодії з державними та приватними виконавцями під час розшуку ТЗ боржника у виконавчому провадженні.

Як повідомляло Інше ТВ, Автівка, викрадена у Великій Британії, «знайшлась» на Миколаївщині



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube