Українець вперше здобув медаль чемпіонату світу зі стрибків у воду з вишки – і це «бронза» Олексія Середи з Миколаєва (ДОДАНО ВІДЕО)


19:1910.02.2024

Олексій Середа творить нову історію стрибків у воду! На чемпіонаті світу у стрибках з вишки у катарській Досі він став бронзовим призером!

Про це повідомили у Федерації України зі стрибків у воду, передає Інше ТВ.

«Ця медаль – перша за всю історію виступів українських стрибунів на чемпіонатах світу серед чоловіків-«вишечників» в індивідуалі! За свій блискучий виступ Олексій Середа отримав рекордну для себе суму у 528.65 бали!», – йдеться в повідомленні Федерації України зі стрибків у воду.

Це фінальний виступ Олексія Середи, який приніс спортсмену бронзову нагороду:

Від Інше ТВ. Олексій Середа народився у Миколаєві, він вихованець миколаївської школи стрибків у воду. Зараз, як і ще один миколаївський спортсмен Олег Колодій, виступає за команду Луганської області.

Як повідомляло Інше ТВ, 4 лютого стрибуни у воду з Миколаєва Олег Колодій (зараз представляє Луганщину) та Данило Коновалов вибороли ліцензію на Олімпійські ігри в Парижі у синхронних стрибках з 3-метрового трампліну, 6 лютого Ксенія Байло з Миколаєва та Софія Лискун з Луганська здобули 4-ту ліцензію у стрибках у воду на Олімпіаду в Парижі.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube