Внаслідок ранкової ракетної атаки росіян по Миколаєву пошкоджено 119 будинків – мер


19:5507.02.2024

Внаслідок ранкової ракетної атаки росіян по Миколаєву пошкоджено 119 будинків.

Такі дані на вечір 7 лютого повідомив Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич, передає Інше ТВ.

Так, за його інформацією, сьогодні на місці обстрілу працювали близько 200 комунальників та рятувальників: бригади «ЕЛУ автодоріг», «Парки», «Пілот», «Водоканал», ГДМБ, газовики, енергетики, підрозділи ДСНС, адміністрація Корабельного району.

«Із матрезерву міста ми виділили шифер, плівку, брезент, дошки, рейки. Сьогодні наші працівники допомагали зашивати будинки. Завтра продовжимо цю роботу – бригада з 33 осіб буде зашивати вікна та накривати дахи в пошкоджених будівлях.

Також продовжимо і прибирати територію. Потрібно ще засипати вирву і зачистити квартал біля неї. Прилеглі вулиці – вже прибрані.

Дякую всім бригадам, які сьогодні працювали на місці. І дякую міжнародним організаціям, які також допомагали людям, видавали будматеріали та побутові речі», – написав на своєму телеграм-каналі мер.

Як повідомляло Інше ТВ, сьогодні, 7 лютого, зранку Миколаїв атакований дронами та ракетами – 20 будинків пошкоджені, є поранені. Згодом стало відомо, що  помер чоловік, якого госпіталізували після ранкової російської атаки –  Леонід Глове, який все життя присвятив роботі в газовій службі (ФОТО).

Вдень ДСНС повідомила, що у Миколаєві внаслідок ранкової атаки рф руйнувань зазнали 74 приватні будинки (ФОТО).

Також повідомлялось Ранковий удар росіян по Миколаєву: патрульні показали відео з бодікамер з місця «прильоту» (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube