Миколаївська шаблістка Ольга Харлан – у списку номінанток на міжнародну жіночу премію “WOMEN OF IMPACT”


09:0905.02.2024

Українська фехтувальниця Ольга Харлан з Миколаєва увійшла до списку номінанток на міжнародну жіночу премію “WOMEN OF IMPACT”‎. Вона змагається за звання найкращої у категорії “Спортивні досягнення”.

Про це повідомили у пресслужбі видання ELLE, що є засновником премії, передає «Суспільне».

За матеріалами джерела, за першість у спортивній категорії Харлан змагається з українською тенісисткою Еліною Світоліною та легкоатлеткою Мариною Бех-Романчук.

“У тяжку годину “ELLE Україна” віддає шану сильним, незламним жінкам і відзначає впливових особистостей, які присвячують своє життя соціально важливим ініціативам і попри виклики доводять, що для українок немає перешкод. Небайдужість, дієвість, голоси, до яких дослухаються, — все це об’єднує номінанток проєкту “WOMEN OF IMPACT” в Україні», — пише видання.

Проголосувати за українських жінок охочі зможуть на сторінці премії. Голосування триває до 1 березня.

Як повідомляло Інше ТВ, 27 липня 2023 року миколаївська шаблістка Ольга Харлан здолала росіянку на старті чемпіонату світу з фехтування і відмовилась потиснути їй руку (ВІДЕО).«Я діяла своїм серцем. І я дякую кожному за підтримку!»: миколаївська шаблістка Ольга Харлан звернулась до українців (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube