Данило Коновалов з Миколаєва посів 8-ме місце у стрибках з метрового трампліну на чемпіонаті світу – його красиві фінальні стрибки (ВІДЕО)


11:0504.02.2024

Данило Коновалов із сумою 349.55 бали посів 8 місце на чемпіонаті світу, який проходить в Досі, у стрибках з 1-метрового трампліну.

Про це повідомили у Федерації України зі трибків в воду, передає Інше ТВ.

Для Данила це друге потрапляння до фіналу престижних змагань у цій дисципліні. На минулорічному чемпіонаті світу у Фукуоке миколаївець став 11-м.

«В цілому, я задоволена виступом Данила. На минулорічному чемпіонаті світу він був 11-й, зараз 8-й. Наша ціль перш за все – завоювання ліцензій в олімпійських видах, тому ми не так багато часу приділяли саме метровому трампліну.

Він увійшов у вісімку найсильніших стрибунів світу, і це приємно. Мені сподобалось, з яким характером він боровся, вже немає того страху виступати, впевнено піднімається на трамплін. Тому працюємо далі», – так прокоментувала виступ спортсмена його особиста наставниця, заслужена тренерка України Олена Безрукова.

Данило Коновалов з Миколаєва посів 8-ме місце у стрибках з метрового трампліну на чемпіонаті світу – його красиві фінальні стрибки (ВІДЕО) 1
Данило Коновалов з Миколаєва посів 8-ме місце у стрибках з метрового трампліну на чемпіонаті світу – його красиві фінальні стрибки (ВІДЕО) 3

Додамо, що Данило Коновалов буде виступати ще на цих змаганнях – у синхронних стрибках на 3-метровому трампліні в парі з Олегом Колодієм (теж спортсменом з Миколаєва, який зараз представляє Луганську область – при.Інше ТВ).

А поки подивіться фінальні стрибки Данила Коновалова на метровому трампліні на чемпіонаті світу в Досі:

Як повідомляло Інше ТВ, Данило Коновалов став «Кращим спортсменом 2023 року Миколаївщини» з олімпійських видів спорту.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube